fredag, juni 21, 2024

Litt amerikansk forbrødring og førjulskos i Kongsberg FOTO: ERIK BERGLUND

Litt tilfeldig rekkefølge, men begynner vi med begynnelsen lærte lærerskoleoppholdet meg at Jesus ble født om sommeren. Det var den illusjonen. Så var det den neste, den om Pål Bergs negativitet mot Fyllingen.
For mannen har uttalt seg positivt om Fyllingen:

Sitat: Det suverene lederlaget startet sesongen på sløvt vis, og jeg var en av dem som tenkte «here wo go again».  Men nei. To kvalitetsimporter leverer så det holder med ballen i hendene, men for meg ser det ut som om de også har tatt med seg proffe holdninger inn i en spillergruppe som trengte det.
Slik denne ligaen har utviklet seg, vil absolutt alle  for enhver pris unngå å havne på 8.plass; for noen er kanskje sågar 9. plassen bedre for da slipper de å bli ydmyket av Fyllingen i kvartfinaler.  Sånn ser det i hvert fall ut nå.  

Nå mangler det bare at Maria Mena forlover seg!

Hvorfor noen ord om Super League i europeisk fotball. Lise Klavenes som er leder i Norges Fotballforbund treffer spikeren på hode når hun kaller utbryterforsøket for: FELLESSKAP OG SOLIDARITET MOT EGOISME OG GRÅDIGHET -i omvendt rekkefølge.
Det handlet i utgangspunktet om at 12 klubber prøvde å sette igang en europeisk fotballturnering utenfor fotballfamilien eller FIFA og UEFA med den klare hensikt å skulle skape en egen adel og fyrstelig med inntekter til seg selv. Konservative (?) fotballtilhengere har imidlertid stoppet dette før før EU har gitt sitt tilsagn til å kunne sette i gang.
Likner det oppstarten av BLNO da det bare var BLNO for menn i starten? Akkurat. Men det gikk ikke og i dag må basket på toppnivå i Norge være en av få ligaer i Europa som må betale for deltakelse.

B E T A L E mens andre idretter får betalt for å spille på toppnivå!!!!
Det gikk ikke forrige gang, men det er på høy tid BLNO klubbene sammen starter å arbeide for en bedre økonomisk plattform og denne gangen innenfor basketfamilien !

1 Comment

Terje Melhus 26. desember 2023 at 19:25

Det er jo ikke vanskelig å gjøre dette – gitt at klubbene som skal spille der faktisk også må bestemme hva som skal skje og må gjøre jobben.
Motivasjonen må komme innefra

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje