lørdag, mai 18, 2024

Tromsø  85 Fyllingen 110
25-32, 14-20,20-29,26-29
BLNO for menn,2. kvartfinale,sluttspill
Tromsøhallen
477 tilskuere

Magne Fivelstad med god kontroll på Cameron Gregory.

Nok en gang viste Fyllingen Tromsø vinterveien. Bortelaget ledet fra start til mål og vant alle fire periodene. Om noen skulle beskylde Fyllingenspillerne for å holde igjen i andre kamper sier 110 poeng borte mot lag nr. 6 i serien sitt. Veldig sterk kamp av alle.
Nå blir det semifinaler mot Bærum som også feide over sin motstander Centrum idag.Bærum er et lag Fyllingen har spilt jevnt med tidligere.Denne sesongen vant våre 2 av 3 oppgjør mot de lyseblå.Bærum har hjemmebane fordel og starter hjemme i Nadderudhallen til helgen.Fyllingen er verter i kamp 2 tirsdag den 17.3.kl.1800 i Fyllingsdalshallen.
Poengplukkerne til Fyllingen i dag var:Kenneth Carpenter 31, Magne Fivelstad 26, Evan Harris 17, Vilius Sumskis 12,  August Kristiansen 11 Edvard Kristiansen 8, Karl Otabor 3 og Christian Mikkelsen 2.

Storhet i tapets stund er ofte mangelvare i idretten. Ikke så i Tromsø Storm.
Bare les her:
Tromsø Storm
Det ble dessverre en trist exit for Tromsø Storm i sluttspillet i ettermiddag. Fyllingen rett og slett utspilte og skjøt i senk Storm i Tromsøhallen og vant hele 110-85. Dermed er Storm ute og Fyllingen avanserer til semifinalen der de møter Bærum Basket. Vi gratulerer Fyllingen med en fortjent seier, men vil også takk guttan våre for en underholdende sesong. Vi vet vi kommer sterkere tilbake…

Noe annet enn naboen vår som var mer opptatt av å fortelle at Manchester United ledet 1-0 enn at Fyllingen hadde vunnet………………

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje