lørdag, juli 13, 2024

Centrum 80 Fyllingen 99
21-24, 15-22, 23-27, 21-26,
BLNO
Vulkanhallen
tilskuere
180
Dette var det andre oppgjøret lagene mellom. Den første vant Centrum solid i Bergen så Fyllingen fikk revansje og gjeninntok 3.plassen på tabellen.
Imponerende kamp av Ivars Zvigurs som ble kampens toppscorer og også kjekt for Jovan Radulovic å kunne vise godt spill og poeng i Michael Steadmans fravær. Sistnevnte blir nok ute noen uker med en merkelig infeksjonsskade, men de neste to kampene går i Bergen og da er nok Peter Bullock klar.

Poeng for Fyllingen:  Ivars Zvigurs 26,Niklas Kvåle Skouen 21, Devin Gilligan 21,Fiifi Aidoo 15,Jacob Francis Røysland 8,Jovan Radulovic 5, Nicolas Gundersen Ballone 3. Ittiphat Sumpaopong og Christian Mikkelsen  bidro også, men uten poeng.

HVOR ER BANANSKALLET?
Kongsberg ligger best an til å ta seriemesterskapet. Med 6 kamper igjen har de mørkeblå kamper igjen mot Bærum, Nidaros, Ammerud og Asker borte

Gimle som eneste lag som kan passere Kongsberg, kan bare gjøre det om Kongsberg taper to av sine kamper. Eller taper to mer enn Gimle i innspurten. Og Gimle har en del tøffe kamper igjen:
Bærum, Fyllingen, Frøya og Asker og Ammerud.

Bak blir det et rotteres om 3. plassen. Her er det så tett at både Tromsø og Frøya kan passere Fyllingen som innehar denne plassen.

Den største spenningen er det likevel om den siste sluttspillplassen der Asker har tettet igjen luken til og kan passere nykommer Oppsal.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje