lørdag, juli 13, 2024

Sælen oppveksttun er kort vei fra Fyllingsdalshallen der Matilde og Mads trener. Basket er blitt er viktig del av fritiden til begge og som for mange av elevene på Sælen. Mads er kommet så langt at han har fått prøve seg på trening og uttak til U16 landslaget neste sesong. Der er ikke Matilde enda da hun ikke er gammel nok. Men talentet er der og trivselen det samme i leken med den oransje ballen.
På Sælen er det en fantastisk utebane som brukes fra før skolestart til folk burde vært i seng. I en kummerlig gymsal er det kurver som er gitt av Fyllingen BBK via støtte fra Gjensidigstiftelsen og gjennom
samtaler med ivrige Ståle Omholt på SFO skal du se det kanskje blir plass til en utekurv til som det kan spilles tre mot tre på.

Ståle Omholt, Lars Espe og Evert Dahlberg med hver sin tilknytning til Sælen Oppveksttun- Ståle som SFO leder og ivrig heiende på Fyllingen Basket, Lars Espe ivrig med for å lede SFO prosjekt og Evert som tidligere elev på skolen.
Sælen blir første skole med basket på SFO kommende høst med et par skoler også klare. Forventningen er å øke rekrutteringen monaleg som det heter nord for Bergen.
Baller er gitt og vil i takknemlighet bli brukt på skolen.
DETTE BLIR BRA.

Arrangementer

Basketnights
Lørdager 17:00 - 21:00Kampoversikt
Sponsorer

 

Hopp til verktøylinje