lørdag, juli 13, 2024

4.april

Siste seriekamp ble spilt av et Fyllingenlag i kveld og med seier 76-46 over Landås sikret Fyllingen B seieren og 1.plass i 2. divisjon. En flott prestasjon av en aldeles super gjeng. 16 seire og 2 tap ga altså 1. plass noe også 1. divisjon menn greidde og det med 20 seire på 20 kamper. Bedre kan det ikke bli.
I 3. divisjon har Fyllingen C med et solid filippinsk innslag greidd en fin, fin 3. plass og i 4. divisjon kom vårt nye lag fra det med heder og 4.plass.
Litt spesielt er det at Fyllingenlagene i 1,2. og 3. divisjon har slått naboklubbene Bønes og Frøya i alle oppgjør.

Av de aldersbestemte lagene som opererer med tabeller har U16 menn 4 seire i en sesong og det er en bedring fra tidligere sesonger. I tillegg har lagets populære trener Magnus Elgmork fått laget til å spille god basket.

U14 menn er talentfulle og skal delta i regionsmesterskapet 22. og 23. april og har store muligheter til å få noe bedre enn bronsemedaljer som det ble i seriespill.

Neste sesong får klubben i tillegg to U13 lag, et for kvinner og et for menn og denne sesongen har disse lagene gjort det meget bra mot jevnaldrende så det lover godt for fortsettelsen.

Klubben har også et U11 lag for jenter og ett for gutter som har vist stor idrettsglede og framgang under trenerne Aleksander Bruås og Manel Cerpuelo. Guttelaget har også deltatt i serien under og gjort det strålende der.

Helt ny treningsgruppe har vi også for gutter og jenter og de har ikke fått spille enda. På trening er iveren stor under ledelse av Mohammed Egal.

En flott sesong med stor framgang på alle fronter.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje