lørdag, mai 18, 2024

Lørdag er det nabooppgjør på Melkeplassen. Lagene står med en seier hver så kampen lørdag kan gi vinnerne fordel om lagene skulle ende på lik poengsum når seriespillet er over og sluttspillet starter.

Utenom Fyllingens første sesong i BLNO hvor Frøya vant begge kampene lagene mellom er det faktisk Fyllingen som har hatt overtaket med 6 seire mot Frøyas fem.

Med Fyllingens tap mot Kongsberg åpner det seg muligheter både for Bærum og Frøya å gå forbi laget som ligger på 2. plass.
For Fyllingen har tøff motstand igjen i form av: Frøya (b), Nidaros (h), Gimle(b), Tromsø(h), Asker (b) og     Kongsberg (b).
Fyllingen har 16 seire og 5 tap.
Bærum           13 seire og 8 tap.
Frøya              13 seire og 8 tap.

Bærum har Centrum (b), Asker (h), Ammerud (h), Frøya(h), Centrum (h) og Nidaros (b).
Bærum har variert voldsomt i prestasjonene og skal opp mot Centrum som har vist gode kvaliteter samt et Frøya-lag som har hevet seg voldsomt etter en forferdelig start.

Frøya har: Fyllingen (h), Ammerud(h), Nidaros(h), Asker(b), Bærum (b) og Gimle(h)
Kampene mot byrivalene her kan bli avgjørende og alt kan avhenge av et resultat i siste kampen mot et Gimlelag som nok bare vil bli bedre og bedre. Spørsmålet er bare om de blir gode nok til å slå Gimle som kommer til å spille seg bedre fram mot sluttspillet.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje