onsdag, juni 19, 2024
Godt humør er mellomnavnet til Bouna. Her under de siste forberedelsene til kveldens kamp

I kveld er det landskamp mot Danmark i endemorenen sør for oss så får vi se om ” Det er dejligt å være norsk i Danmark” etter kampen. Bouna Black har kost seg med spill for Fyllingen etter hjemkomsten og vist at han har vokst som spiller på det ikke helt vellykkete oppholdet på den Iberiske halvøy.
tar han opp tråden etter prestasjonene i Fyllingen-drakt kan kampen i kveld og på søndag bli skikkelig artige. Han var fantastisk i en av landskampene mens han har opplevd nesten ikke å få spilletid i en av de andre. Det skal ikke være lett å forstå alt alltid, men det affiserer nok ikke Bouna når han gønner på!


Etter kveldens kamp er det besøk på Nordstrand eller North Beach som de innfødte kaller det sørøst i Oslo på grensen til tidligere og framtidige Østfold kommune.

Helgen etter er det to viktige og tøffe kamper. Først i Tromsø som må vinne mot våre før det blir tur til Nadderudhallen og et Bærum-lag som nok har et mer avslappet forhold til poengjaget. Alt må gå deres vei om de skal greie å karre seg opp på en 3. plass. A L T.

Etter det står våre igjen med to kamper i Bergen, den første mot Gimle som kan spille med sølvmedaljene rundt halsen for da har nok Kongsberg, laget fra sølvbyen allerede sikret seg gull.
Seriespill avsluttes for Fyllingen søndag den 12. mars hjemme mot et styrket Centrum. Så fire tøffe kamper på våre inn mot sluttspill og kvartfinalene.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje