fredag, juni 21, 2024

Med unntak av første sesong i BLNO har det gått veldig bra for Fyllingen. Starten denne sesongen er blitt noe annerledes til tross for at klubben nok har det beste laget en har hatt noen gang i BLNO.
Ikke går det an å peke på voksne og forstandige trenere heller og ser en på kampene er det ikke mye som skiller fra at resultatene kunne ha vært helt annerledes.
I Bærum var det en omgang som skilte lagene. I Kongsberg stakk like godt Vilius Sumskis i hovedpausen. Med ham med de siste to periodene ville det garantert blitt seier.
Nå er Sumskis historie etter at spilleren har valgt å legge opp. Det jobbes derfor med å få inn en forsterkning.
Søndag blir det bunnoppgjør i Fyllingsdalshallen når poengløse Centrum kommer på besøk til et skikkelig oppgjør mellom lag nr. 9 og lag nr.10.
Det eneste laget uten poeng fikk skikkelig bank igår av Kongsberg. Vi får håpe også Fyllingen greier biffen mot den glade gjengen fra Vulkanhallen for det var absolutt ikke i bunnen vi så for oss å havne.

Ellers tar Nidaros imot Gimle lørdag, nok en tøff oppgave for de glade amatører fra Bartebyen. Det gikk ikke greitt sist gang mot Bærum og Gimle er et langt bedre lag. Men det er ikke gitt at resultatet blir borteseier selv om mye skal til for at det ikke skulle bli det.
Frøya hadde Kongsberg på gaffelen for en uke siden, men så puslete ut helt mot slutten. Nok til at et svekket hjemmelag snek seg et poeng foran og sørget for at ingen lag i BLNO for menn er ubeseiret.
Asker kommer for andre helg på rad til Bergen for spill. Sist helg ble det to tette oppgjør med en seier og et tap.
Frøya er nok seriens beste lag, men Asker har spillere som kan avgjøre kamper på egenhand så her er ingenting avgjort.
Ammerud tar turen til Nordens Paris og kan gi Tromsø skikkelig kamp om poengene. Så mye bra har Ammerud vist så langt.
I Kongsberg bør hjemmelaget være klare favoritter mot Bærum.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje