lørdag, mai 18, 2024

Overskriften er tatt fra en melodi av barndomsvenner på Laksevåg og deltakere i det ikoniske Bergensbandet De Musikalske Dvergene. Et brødrepar som garantert ville kunnet kommet langt i basket om de hadde satset på det både for høyden og omfanget.
Lørdag tar Nidaros turen til Bergen der ikke mange trøndere har lykkes. Bare spør agent Ingebrigtsen i Brann som før kampene sist uke så ut til å ha som mål å ta klubben han trener ned en divisjon. For mye trening i Brann, men det kan ikke Nidaros beskyldes for å drive med. En direkte flau innsats mot topplaget Gimle må bli mye bedre om det skal bli poeng med hjem fra byen mellom de syv fjell.
Fyllingen har nok tanker om å hevne tapet i Trondheim, men så var det innsatsen til Nidaros sist helg da. Seier mot Centrum og nesten mot Frøya sier at trønderne ikke er noen kasteball når de får det til eller blir gitt anledning til å spille sitt eget spill.
Nidaros møter Fyllingen lørdag og Frøya søndag. Også Tromsø skal på tur i en kampfattig herrehelg. Ammerud og Asker er motstanderne. Om Asker har lag kan de fort vinne, men Tromsøs sjanser til poeng blir nok helst her da Ammerud har noe uforløst over seg som på et eller annet tidspunkt løsner.

Søndag skal Fyllingen til Bærum i en kamp som kan vippe begge veier.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje