mandag, juli 15, 2024

Imorgen er det lokaloppgjørenes lokaloppgjør når Fyllingen tar imot Frøya. Ingen lag i toppserien for menn har kortere avstand mellom hverandre enn de tre kilometerne som skiller morgendagens motstandere. Og inntil Frøya fikk egen hall hadde laget morgendagens arena som sin hjemmebane.

Dette blir det 2. oppgjøret denne sesongen lagene mellom. Til det første var Fyllingen ikke klare med flere spillere forhindret fra å delta. Frøya vant derfor oppgjøret komfortabelt. Det vil ikke bli like lett denne gangen da bare Jasin Akil og August Kristiansen er ute med skader.
De som manglet i kampen i september som er klare nå er: Nikolas K.Skouen, Magne Fivelstad, Nikola Vasojevic (spilte bare noen sekunder i september), Maurice Jones og Edmunds Gabrans. Kvintetten sto på søndag for nær 80 av poengene for Fyllingen i kampen mot Bærum søndag som var og er alle klare til å bidra.

Frøya er sammen med Gimle de eneste lagene som er ubeseiret så langt og begge lagene ser ut til å ha en ekstra bryter å skru på i kamper det butter mot.

Form teller sjelden når det er lokaloppgjør, da er det de med mest is i magen og størst vinnervilje som når opp.

Tip-off 1900 enten du kommer i hallen eller skrur på TV2 play.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje