fredag, juni 21, 2024

For første gang deltok Fyllingen i kvalifisering til nasjonalt sluttspill for yngre lag. Vårt U19 lag for menn var seedet som nummer 3 av 8 deltakende lag, en fjær i hatten i seg selv.
Hvorfor det ikke ble 3. plass, men tre hakk lengre ned og 6. plass er ganske åpenbare. Fyllingen hadde  5 U19 spillere ved påmelding, bare tre deltok i kvaliken. Ett fravær grunnet skade, ett grunnet overgang til Ulriken. Det siste skapte mye uro i spillergruppen som ellers besto av 5 U17 spillere.
Laget som deltok i kvaliken var derfor det yngste laget som deltok.
Etter tap og seier innledningsvis hadde Fyllingen to matchballer  der seier mot Sverresborg ville gitt direkte kvalifisering. På det meste opp med 21 poeng og i ledelsen til 3 små minutter gjensto så gikk det ikke. Etter tap mot elleville trøndere med 91-96 var det en siste matchball søndag der vinneren av oppgjøret mot Gimle kvalifisere seg. I denne kampen kunne ikke Jasin Akil spille grunnet skade. Møtet mot Gimle som fikk tyn av våre i seriespill skjedde med en U19 spiller, to U18 spillere og resten U17.
Heller ikke her gikk det vår vei. Når skuffelsen har lagt seg er det på tide å se framover. Både resten av sesongen og neste. Vårt lag vil bestå og kunne delta med et unntak på spillersiden. Så vi er kommet for å bli for bak vokser det til med talentfulle årsklasser som garantert vil være med og sloss om å få kvalifisere seg til nasjonale sluttspill for yngre lag.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje