torsdag, juni 20, 2024

Gimle 69 Fyllingen 67
21-17, 19-15, 13-19, 16-16,
BLNO
Gimlehallen
tilskuere
250
Endelig var Fyllingen tilbake med alle mann alle og Gimle kom fra en stor seier mot ligaleder Kongsberg.Kampen i Gimlehallen levde opp til forventningene og det var uvisst helt til siste sekund hvem som skulle stikke av med seieren.
Det greidde Gimle og da er det bare å gå videre selv om det hadde vært fristende å sitere bysbarn Helge Jordal med tittelen fra boken hans ” Å DRA TIL HELVETE”.
Med seieren avgjorde Gimle kampen om 2. plassen selv om laget har Bærum, Fyllingen og Frøya igjen før teppefall. Kongsberg har Bærum igjen av topplagene, men mannskapet er svekket med Ferrales skade så “it’s not over till the fat lady sings” som det heter et visst sted. Og kamper skal spilles.
Denne var helt sikkert utrolig artig for Gimletillhengere og nøytrale mens Fyllingen nok kan istemme med Helge Jordal……..

Poeng for Fyllingen:  Niklas Kvåle Skouen 18, Devin Gilligan 15,Fiifi Aidoo 8,Peter Bullock 8, Michael Steadman 4,Ivars Zvigurs 4,Håkon Heradstveit 2,Jacob Francis Røysland 2 og Christian Mikkelsen og Nicolas Gundersen Ballone bidro også, men uten poeng.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje