mandag, mai 20, 2024

Edvard sammen med sin gode venn Ittiphat før Fyllingentrening

På en dag Fyllingen kan avgjøre seriemesterskapet med seier i Kongsberg, presenterer Dagbladet en artikkel om de største talentene i norsk basket på gutte og jentesiden.
Heldigvis for oss er vi inne med Edvard Aamodt Kristiansen som nettopp har rukket å fylle 20 og som har hatt en karriere preget av kenguruhopp!

Med etternavnet Aamodt fra Sande nær Førde, snakker vi om to elver som møtes. Edvard har fra tidlig alder vist en sjelden stor dedikasjon for sporten tross skader og corona og godt hjulpet av moren Martine
ikke latt nedturene med skader få stoppet utviklingen.
Han er i sin andre periode i Fyllingen og er den av de unge som har fått mest spilletid på et gulljagende seniorlag.Med seg i treningshverdagen har han like gamle Jovan Radulovic som er nettopp kommet tilbake fra et halvt år med basket i USA og to U19 spillere i Geraldas Pliaugas og Eduard Valean som nyter godt av å trene med de beste. I tillegg er U17 spilleren Felix Holm sammen med Evert Dahlberg med på BLNO treningene under kyndig veiledning fra Calix Black og Per Fedje.

Det gror godt i Fyllingen og talentene står i kø for å komme fram så mye at vi må tenke nytt i forhold til treningsorganiseringen.

Les mer om bergenske og norske baskettalenter her: https://www.dagbladet.no/sport/karing-norges-storste-baskettalenter/80871952?fbclid=IwAR3dgtOuW7ILjlGHYnvkIudNxX3RGffOMUpz9GUXkBGsKq8eGMCWlBJH6oU

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje