fredag, juni 21, 2024

Det blir en del kamper før landskampen i Bergen 25.november mot Kosovo. Det starter i morgen i lokaloppgjøret mellom Frøya og Gimle. Det blir garantert en severdig kamp med Gimle som favoritter.
Torsdag tar så Kongsberg imot Bærum.Ingen av lagene har hatt en spesielt god start så hva som skjer i Kongsberghallen er ikke godt å si. Lørdag tar så imot Asker som antyder at det blir tøft å få alle de beste med vestover til kamper også mot Gimle søndagen. Asker fikk kjørt seg mot Tromsø og et av tapene er mot søndagens motstander Gimle mens Fyllingen har 5 seire etter tap mot nettopp Asker.

Lørdag er det også Oslo-derby når Centrum tar imot Ammerud i intime Vulkanhallen. Hjemmelaget spilte meget bra i to perioder borte mot Fyllingen før gardinen gikk ned. Kanskje Inge Kristiansen er tilbake som lagleder med den erfaringen han besitter. Uansett blir det et severdig oppgjør.
Nidaros tar imot Kongsberg lørdag og har forhåpentligvis lagt bak seg traumene fra sist tur til Trondheim. Dette bør bli en enkel seier for bortelaget.
Kongsberg tar turen videre til Tromsø søndagen og med kampen lagene i minne for kort tid siden skal en ikke ta noe for gitt. Her kan det gå begge veier.
Siste kamp før landskampen er i Nadderudhallen der Nidaros ikke levnes sjanser mot Bærum.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje