lørdag, mai 18, 2024

Regionsting avholdt uten fysisk tilstedeværelse. Det vil si regionsstyret var samlet på Idrettens Hus og det tok 50 minutter før teknikken satt godt nok til at møtet kunne starte.
Karl Otabor ble valgt inn i regionsstyret. Han får litt av en jobb i et styre som ikke har greidd å løfte sporten her vest.

Treningene vil for alle være igang kommende mandag, men ikke uten problemer.
Reglene for inn og utgang i Fyllingsdalshallen har vært vanskelig for alle å overholde. Dessverre for Fyllingen har vi en klubb vi deler hallen med som er opptatt av at alle andre skal oppføre seg korrekt selv om de for egen del bryter det som er av regler også.
Fyllingenmedlemmene må holde seg i foajeen til treningsstart og ikke gå inn i selve hallen før treningstids starten er der.
Kommunen har truet med å stenge Fyllingen ute fra trening om det over ikke skjer. Styret vil følge opp dette forholdet da det må kunne oppfattes som et grovt overtramp fra kommunen.

Mandag er det ekstraordinært årsmøte med valg av et par nye funksjoner. Iben Stene blir da valgt inn som tidenes yngste styremedlem og ungdomsrepresentant. Artig at Iben tar opp tråden fra moren Marit som har vært og er en ivrig bidragsyter i klubbsammenheng. Både i Fyllingen BBK og forgjengeren Lynghaug BK der flere notabiliteter i norsk basket var innom.

Kommende torsdag starter så skillstreningene. Denne gang på Lynghaug skole fra 1815-1945 og den første måneden med Karl Otabor som instruktør. Tilbudet er til U13,U14,U15 og U16.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje