lørdag, mai 18, 2024

ÅTTE PÅ RAD

Med seieren mot Kongsberg enda hengende i kroppen kan det være greitt med en oppsummering av sesongen for vårt elitelag så langt. 14 kamper spilt, 13 igjen før sluttspillet det skal mye til for å nekte Fyllingen plass i da lagene som er utenfor de 8 plassene som gir Sluttspilldeltakelse har henholdsvis en og to seire.
Skjønt sesongen startet på verst tenkelig vis med et solid tap mot nærmeste nabo. Fyllingen slet både med skader og hadde ikke fått klarert Maurice Jones for innreise.
Så ble det oktober og besøk av Tromsø som endte med seier for Fyllingen med åtte poeng før det kort tid etter ble nok et besøk og nok en spennende kamp som tippet i Fyllingens disfavør. Kampen mot Gimle i Fyllingsdalshallen var jevn til et minutt gjensto og kunne fort fått et annet utfall om ikke Ljubomir Campara hadde pådratt seg to tullete tekniske feil før halve 2. periode var spilt. En viktig bidragsyter borte og med det luftstyrken til å hamle opp med Gimles montenegriner.
Centrum og Kongsberg var neste motstandere og østlandsturen ga en seier og et tap.
Ikke lenge etter og ny østlandstur. Denne gang med Asker og Ammerud som motstandere og nok en gang to tette kamper som ga en seier og et tap. Asker har noen av Norges beste spillere og dro fra på slutten mens Ammerudkampen ble ellevill og vår med 3 poengs overvekt etter en solid sluttspurt av hjemmelaget.
Til hver hjemmekamp skal det organiseres vakter, kioskpersonell, sekretariat, filming og annet som fort betyr over 20 personer i sving før,under og etter kamp. De første syv kampene var fordelt med fem bortekamper og to hjemmekamper.
De neste åtte utelukkende hjemmekamper. Fra siste dag i oktober til 8. januar bare hjemme. Det kan ha sine utfordringer å skaffe nok folk til en kamp så da kan en tenke seg hvordan det har vært å måtte gjøre dette helg etter helg.
Det begynte midlertid bra med seier mot Nidaros. Det fortsatte med nok en seier mot Bærum etter ekstratid før nok en hjemmekamp sto for døren tre dager etter. Nok en gang ekstratid og seier mot Frøya. Det var kjekt synes vi, det og. Alltid greitt å vinne og etter ekstratid blir det noe himmelsk av det. Noen dager til og ny hjemmekamp, denne gang mot Centrum som imponerte i to perioder før Calix Blacks menn valset over hovedstadslaget til nok en seier og den andre mot Centrum denne sesongen.
Asker stilte noe redusert helgen etter og fikk tyn så det holdt i Fyllingens største seier for sesongen. En fin måte å si takk for sist på til et lag som bare har tapt mot Bergenslagene!

Glade jul og julemåneden ble innledet med hjemmekamp mot Nidaros og nok en seier før lørdagens oppgjør mot Kongsberg ble den siste hjemmekampen før jul. En kamp som knapt kunne hatt mer i seg og hjemmeseier igjen.
Åtte seire på rad der de siste syv har vært på hjemmebane i Fyllingsdalshallen. Den åttende hjemmekampen må vi vente med til 8. januar, den åttende hjemmekampen på rad når Ammerud kommer på besøk.

En famlende start er blitt til reine parademarsjen, men coach Black ser ikke mørkt på fortsettelsen.

Men før 8.1. januar er det andre som skal ut og konkurrere i Firiligaen som samme Black uttrykker er den beste han har vært vitne til når det gjelder kvaliteten på lagene.
Et positivt trekk og et varsku til lagene som drømmer om å komme med i det gode selskap.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje