onsdag, juni 19, 2024

Lørdag er det kamp i Trondheim med Tromsø som gjester.Taperen er plutselig ute av sluttspillet selv om det er lenge igjen. Trønderne har overrasket både positivt og negativt. Negativt i kamper der de er fullstendig utspilt. Positivt som sist helg da det kunne blitt to seire på bortebane mens Tromsø ikke fikk vist mye storhet i Bergen med to klare tap.

Samme dag møtes Centrum og Asker, to lag det ikke går an å bli kloke på. Gode i sine beste stunder, det motsatte når det butter mot. Asker bør være favoritt, men Centrum må få sin første seier og den kan fort komme her.
Lørdagens godbit kan bli Frøya mot Fyllingen. Bortelaget med to seire på sine to siste kamper mens det har buttet litt imot for Frøya. Campara var savnet mot Nidaros som ikke var langt unna poeng sist helg.Frøya vant det første oppgjøret lagene mellom, men Fyllingen har hevet seg siden det. Garantert jevnt og noe å få med seg på stream fra Amedia.

Tromsø mot Kongsberg har bortelaget som klar favoritt. Hjemmelaget må heve seg flere hakk om det skal bli poeng etter en stusselig bergenstur uten mye å vise fram.

Gimle tar imot Centrum og alt annet enn hjemmeseier ville overraske.

Midtukekamp får vi også inn mot første helgen i desember når Gimle tar imot Bærum ledet av en bergenser. Etter Gimles oppvisning i Nadderudhallen ville det overraske om de lyseblå har noe å hente i dette oppgjøret.

Når det gjelder kvinnene får bergenslagene besøk av Høybråten. Ulriken er motstander lørdag før turneen til Vestlandets hovedstad avsluttes søndag med kamp mot Bergen Elite.
Mye skal til om ikke poengene blir igjen i Bergen, til det har lagene her vest vist seg flere hakk bedre enn laget fra Groruddalen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje