søndag, april 14, 2024

Om en og en halv måned er seriespill over og åtte lag klare for sluttspillet, sesongslutt for et lag og kvalifiseringsspill for to.
Syv lag kan være rimelig sikre på sluttspillplass mens kampen bak Ammerud om den 8. plassen fikk en interessant vinkling etter helgens kamper. Skal Opsal fravriste Centrum 8. plassen? Tigrene er to poeng foran før lagene møtes onsdag i Opsal Arena.
Etter det møter Opsal Gimle hjemme der de har greidd å slå flere i den øvre halvdel av tabellen, seinest Tromsø. Så er det Asker borte før Nidaros tar imot i Trondheim. Tre avgjørende kamper for alle involverte lag.
Så blir det tøff motstand på rekke og rad før seriesesongen avsluttes mot Nidaros hjemme og kanskje plasseringsavgjørende borte mot Centrum i siste seriekamp.


For Centrum er det selvsagt sjanser til poeng i alle kamper og størst mot Ammerud og Asker utenom kampen mot Opsal.

Det er helt åpent om den 8. sluttspillplassen mens Kongsberg nok sikret seg seriegullet fredag. For Miners har kun Bærum og Gimle igjen av topplagene og begge hjemme mens lagene nærmest har langt større utfordringer.

 Gimles program er Bærum, Kongsberg, Fyllingen (2 ganger) og Frøya før teppefall mens Fyllingen har Bærum, Tromsø, Gimle (2 ganger) og Frøya.

Med 8 og ni tap kan Tromsø, Frøya og Bærum bare glemme å kunne ta igjen Kongsberg.

Kommende runde er full av godbiter med Opsal mot Centrum og Frøya-Fyllingen allerede onsdag. Torsdag tar Ammerud imot Kongsberg og fredag er Bærum på plass i Tromsø.
Ammerud er uheldige og får 3 kamper på fire dager grunnet sin Bergenstur med oppgjør mot Fyllingen og Frøya mens Tromsø får to kamper på to dager hjemme når Asker besøker lørdag.
De to siste kampene er Nidaros mot Centrum og Kongsberg- Gimle.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje