lørdag, april 20, 2024

Fyllingen 71  Centrum 91
25-14, 17-17, 17-30, 12-30
BLNO
Fyllingsdalshallen
tilskuere 123

Poeng for Fyllingen: Devin Gilligan 20, Jacob  Røysland 16,Nikolas  Skouen 14, Milos Macura 8,Nicolas Ballone 6,  Ittiphat Sumpaopong 3. Shakil Khan, Christian Skagen og Jovan Radulovic spilte også.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En skadet Fiifi måtte se Fyllingen tape etter å ha ledet stort sett halve kampen.

 

Fredagens underholdning besto av surrealisme der David Bowies musikal Lazarus og Paal Bergs skriblerier “pauliord” var vel verd å bruke tid på. Siden det siste handler om basket var forfatterens gullkorn og spådom at Centrum denne sesongen ville få en bedre sesong enn sist og at Fyllingen nok en gang ville sprekke på oppløpssiden. At Magne Fivelstad er to år yngre enn han virkelig er og at Stein Otabor var eller er et stort talent siden vi er inne på det som står om Fyllingen. Mye absurd teater uansett fredag.
I dag og tilbake i den virkelige verden ble det nok en artig basketkamp med mer lettbeint musikk enn enn David Bowies 18 tungsindige låter fra dagen før.
Fyllingen startet best og Centrum avsluttet enda bedre og tok med det sin 3 seier denne sesongen. Nye muligheter for Fyllingen kommende lørdag når Nidaros kommer på besøk.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje