søndag, april 14, 2024

16. oktober
I Fyllingens program kan du selvsagt lese om Fyllingen og Bærum når du kommer til hallen.
I basket.no finner vi følgende:
Bærums unge mannskap drar på sin første tokt i Bergen til helgen.
Bærum har en utakknemlig oppgave i vente når de møter to bergenslag som begge må begynne å vinne kamper.
Bærum holder nivået, men har fått det vanskelig i kampene mot solide lag som Ammerud og Frøya. Mike Bruesewitz og Stian Mjøs er svært viktige i dette laget. Bærum er avhengige at disse leverer og står for en stor del av den offensive produksjonen.

Fyllingen vant mot Eidsvoll og har vist at de kan ta poeng i sin første BLNO-sesong. De tapte klart mot Centrum og Tromsø, men kan bli en tøff motstander for Bærum. Med mange solide spillere med mye BLNO-erfaring seg imellom, kan Fyllingen bli en hard nøtt for det unge laget fra Bærum. Fyllingen spiller tøft og har spillere som Brede Raa Ellingsen, som kan dominere og kamper og skape store problemer.

Med Mjøs og Bruesewitz i førersetet er Bærum i stand til å gjøre mye skade i Bergen på sin visitt. Fyllingen- Bærum går i Fyllingsdalshallen kl.15:00 på søndag.
Har vi en mening om laget så kommer det en korreksjon fra Pål Berg uansett.
Fakta sålangt er solid seier mot Eidsvoll og knepne tap mot Frøya og Ammerud.Helt sikkert ikke som forventet og er laget godt nok til å få med seg 4 poeng fra Bergen denne helgen ? Rapperen og den tidligere basketspilleren Slim Kamel ville helt sikkert sagt “Vår by, våre poeng”. Og det er ok så lenge det skjer på redelig vis.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje