torsdag, juni 20, 2024

33 år er ingen alder prøver vi med bare et smil tilbake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har hatt fine år i Fyllingen svarer Magne Fivelstad. Fire sesonger dessverre preget av skader og en corona sist sesong som satte Magne mye tilbake da serieinnspurten satte inn. Når han ikke var på banen viste seg tydelig på herrelagets resultater under hans fravær. Tilbake på banen fikk han likevel aldri skikkelig dampen opp før sesongen var over.

Og det var det lurer vi uten å be om svar. For Fyllingen ønsker sterkt Magne med videre på en eller annen måte.
Også Karl Otabor varslet at nå var det nok etter sist sesong, men han blir med videre i Fyllingen både som sportslig ansvarlig og med ansvar for lag opp mot elitelaget. På den måten kan unge og talentfulle spillere følges opp på en flott måte.

Mens Karl har spilt lengst hos Fyllingen  av klubbene han har vært innom, er det Gimle som har fått gleden av å ha Magne lengst på lag. Han var riktignok innom Ulriken en sesong og har spilt i Fyllingen like lenge som han gikk på universitet i USA- fire sesonger. Barry University har gitt ham utdanning nok til å ha fått seg en god jobb i Sparebanken Vest.

Men det er basketen som har gitt ham et utmerket navn blant basketelskere. Pål Berg uttalte en gang at Gimle ikke kunne vinne om ikke Magne tok alle returene. Og de vant jo!
Til Fyllingen kom han i 2018 og har vært lagets kaptein i årene med Calix Black som trener.  Og det er forståelig at det måtte bli noe annet denne sesongen med barn nummer to ventende når tip off for BLNO finner sted i september.

Men gi seg helt? Hva med sagmugg og hesten, prøver vi til litt latter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karl beskriver Magne som et uvær å møte som motstander og en fin lagkamerat. Og akkurat for de menneskelige verdiene Magne bringer med seg ønsker alle involvert i klubben å ha ham med videre.
Om så bare med redusert treningsdeltakelse og langt unna banen før det drar seg til mot Sluttspill i mars 2023. Da vil han være en game changer som det heter på nynorsk!

Uansett hva som skjer og hvordan så vil både han og alle som bidro forrige sesong bli takket for innsatsen i første hjemmekamp mot Oppsal lørdag den 24. september i Fyllingsdalshallen.
I en sesong med den første aldersbestemte landslagsspilleren, med flotte resultater i seriene for yngre og ikke minst i Piratescup med en 1,2. og 3. plass på lagene som var med.

Og nye medlemmer strømmer til, kanskje en ny Magne blant de?

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje