fredag, juni 21, 2024

foto Brage Titlestad

Fyllingen 90  Frøya 84
26-26, 19-15, 16-22, 29-22
BLNO
Fyllingsdalshallen
218 tilskuere

Poeng for Fyllingen: Niklas Kvåle Skouen 32, Milos Macura 18, Fiifi Aidoo 13, Devin Gilligan 12, Ivars Zvigurs 7, Nicolas Gundersen Ballone 3, Nikola Vasojevic 3, Jacob Francis Røysland 2.  Jovan Radulovic, Jasin Akil og Ittiphat Sumpaopong bidro også, men uten poeng.

Det var en flott ramme rundt lokaloppgjørenes lokaloppgjør i BLNO for menn med ivrige supportere fra begge lag flinke til å gi lyd fra seg fra tribunen. Tre km mellom banene og et jevnt sig av spillere som har gått mellom motstanderne. Fire av Fyllingens spillere har tidligere spilt for Frøya som på benken hadde en tidligere Fyllingenspiller i Ognjen Nisavic som enda ikke er spilleklarert fra Kongsberg. Om han blir det til lørdagens oppgjør lagene mellom er vel heller tvilsomt.
På banen sørget spillerne for en forrykende batalje som svingte fra ledelse til underlege begge veier som det heter på svensk .
Men man satt hele tiden med følelsen av at dette ville gå Fyllingens vei selv om nådestøtet først kom med under to minutter igjen av siste periode.
Begge lags spillere skal ha skryt for en forrykende kamp.

Mer av dette!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje