fredag, juni 21, 2024

https://www.bt.no/sport/i/L5kLX4/bergenslaget-vant-kampen-i-etterkant-viste-det-seg-at-resultatet-var

Høres det ut som en fotballkamp? Det kunne ha vært det mellom bedriftslagene til de to store lokalavisene i Bergen. Men, nei det er antall artikler med basket avisene har skrevet i/etter helgen der det var nok av eliteseriekamper å ta tak i på herresiden mens Ulriken knuste lokalmotstander Bergen Elite på dame/jentesiden.
Hele fire kamper i eliteserien ble spilt lørdag og søndag. Ingen annen av de 17 andre helgene vil det bli spilt så mange herrekamper samtidig mellom de syv fjell. En slik kampansamling skal bare ikke gå an! Etter sjekk av oppsettet er det hele 5 helger uten en eliteseriekamp på herresiden.
De andre helgene varierer det med fra en kamp (tre helger), to kamper (i 7 helger) og tre kamper i to helger om en kan kalle en fredagskveld og Kongsbergbesøk for helgekamp.

Vanligvis er BA en stødig lokalavis som har vært flinke til å følge basketen, men denne helgen var det blanketi blank.
Ny prioritering eller tilfeldig? Eller glemte de basketen igjen da de flyttet fra Mediehuset?

Uansett en flott artikkel i BT og om Asker velger å protestere så vet de at de har ingen sjanse i en eventuell omkamp for de blir da nødt til å stille med laget som var i helgen og i Gimlehallen manglet de to av sine mest sentrale spillere.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje