lørdag, mai 18, 2024

Pål Berg er en mann med meninger om mangt og alltid interessant å lytte til eller bruke tid til å lese hans skriverier. PAULIORD må alle få med seg uansett når. Siste utgave handler om noe Pål alltid har vært opptatt av-BLNO for menn.
Han pludrer seg gjennom lagene som skal ut i krigen om poeng kommende helg og lager en slutt-tabell slik han tror det går.
Tabelltipset hans er:
1. Kongsberg
2. Asker
3. Gimle
4. Bærum
5. Fyllingen
6. Tromsø
7. Frøya
8. Ammerud
9. Nidaros
10. Centrum
Fyllingen omtales slik:

5. Fyllingen
Jeg klarer aldri helt å få tak på Fyllingen. For meg er det et lag som på papiret ser sabla bra ut, men som har en egen evne til å somle bort poeng i viktige kamper.  De avsluttet forrige sesong med tap i seriekampene, men med gode kvartfinaler mot Tromsø. De fikk aldri forsøkt seg mot bedre motstand, og tapte for korona. Calix Black Ndiaye på benken høres smart ut, enda mer spennende blir det med bror Bouna tilbake på norsk banedekke.  Men om jeg forstår det rett kan han forsvinne så fort han finner et interessant tilbud fra utlandet. En som helt sikkert blir, er Peter Bullock som en slags basketballens Roger Federer, uten sammeligning forøvrig. Gamle folk kan også når de vil…

Har du et tips om slutt-tabell?
Uansett er det verd å lese Pål Berg, med eller uten knickers, både om BLNO og det andre han flanellerer om.

Alt Pål skriver finner du her:https://pauliord.com/2020/10/01/papirkrigere/

LET THE GAMES BEGIN!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje