lørdag, juli 13, 2024
Klubbens U16 lag for menn er gode forbilder og stilte opp alle som en til åpningen

De første fyllingsdølene er tynnet godt ut. Men stedsnavnene med lokal schwung er der enda- Løvås, Sælemyr, Sælen og andre er navn med rik tradisjon i bydelen som gjemmer seg vest for Løvstakken selv om både bil og bybanetunell har gjort den til den mest sentrale bydelen i Bergen.

Fotball har hatt godt fotfeste i bydelen, men nå er det basketen som løfter fanen høyest. En sesong som best kan beskrives som spillerforviklinger ga 3.plass i toppserien for menn og målet er å bli bedre.
En spennende spillergruppe med det målet for øyet er i ferd med å formes med to amerikanske spillere som sjelden er sett det samme som på norske baner.
Dette kommer vi tilbake til.

Gode råd og noe basketballer utdelt er god reklame for sportenMen også lokale talenter med i toppsatsingen og noen av disse var med og åpnet Varden Idrettspark som inneholder sandvolleyballbane og basketbane.

Vi er i ferd med å sette vårt bumerke på bydelen som snart ikke lengre bare kan skryte av å ha fostret gode basketspillere som Per Fedje, Ali Ouakkaha og Karamo Jawara som gikk fra målvakt i Løv-Ham til toppspiller i basket. Baskettalentene står i kø, også på fotballdominerte Varden Idrettspark.

Alt stemte

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje