lørdag, april 20, 2024

Selv om Tromsø har meldt seg på i toppen denne sesongen har tradisjonelt søndagens motstander Bærum vært en utfordrer i kampen om topp-plassene i herrenes øverste serie.
Så også denne sesongen selv om laget har måttet tåle mange utskiftninger og vært uferdige hva angår spillergruppens sammensetning.
Importspillerne seint inn og sykdom på landslagsspiller Sjur Berg var faktorer for en forsiktig start.
Men nå er laget fra kommunen med samme navn på gang.En kommune som har stor innflytting og snart rommer halvparten av Bergens befolkning.Mot Fyllingens voksne lag kommer Bærum med 7 av ti spillere med junioralder (født i 2004,05 og 06). En av disse har en renommert far og i tillegg mange centimeter på sin side. Vi snakker om Ludvig Bergseng på 209 cm.

Fyllingen vant en spennende kamp i Bærum og med seier i denne vil hjemmelaget kunne dra fordel ved poenglikhet å kunne snappe den beste plasseringen når seriespill er over og reknskapet skal gjøres opp.

Hjemmelaget får dessuten sjansen til å vise seg fra en mer fordelaktig side enn i sist hjemmekamp der Gimle traff på alt og vant komfortabelt.

Så benytt litt førjulskos til å heie fram våre med klubbens store velgjører på sidelinjen. Tip off 1500

Runden startet i går med en kamp som kunne gått begge veier og til de grader gikk det.
Til slutt var det hjemmelaget Ammerud som kunne juble mot BLNOs mest urbane lag, Centrum.
Lørdag får Oppsal besøk av Nidaros og da ligger det an til hjemmeseier mens Centrum litt seinere på dagen tar imot Tromsø som de har spilt helt jevnt med. Nok en spennende kamp?
Gimle tar i mot Bærum lørdag og viser de spillet som mot Fyllingen vinner de klart.
Søndag er det Kongsbergs tur til å møte Tromsø. Ingen overraskelse der.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje