torsdag, juni 20, 2024

14.november
En del av tankene bak BLNO-lag i Fyllingen var å benytte ekspertisen inn i klubben til økt rekruttering. Med Calvin Henry på plass har vi en utmerket spiller til gå foran i rekrutteringsøyemed.
Nå er han med og instruerer nesten 60 elever i SFO på Lyshovden Oppveksttun. Gutter og jenter i skjønn forening og like  i antall.
Nå har også elevene fått tilbud om trening i Fyllingen. Lynghaug skole er utstyrt med nedsenkbare kurver til rett høyde for barneskoleelever.

lyshovden 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Guttene i 1. og 2. klasse må vente til mandag 23. november før vi starter kl.18-19 på Lynghaug skole og da med Igor Sedlar som trener. Igor er vant til de små og de mindre enn seg da han arbeider en del i både barnehage og SFO.Stødig i norsk er han også.
Jenter i 1. og 2. klasse starter imidlertid allerede tirsdag kl.17 på Lynghaug skole. Timen etter, kl.18 er det så jenter i 3. og 4. klasse sin tur på Lynghaug skole.
Calvin Davies vil instruere med god hjelp av Mohamed Egal og Marit Bjørkhaug.
Gutter i 3. og 4. klasse har Manel Cerpuelo som trener og treningene finner sted på Lynghaug skole tirsdager 17-18 og torsdager 17-18 samme sted.
lyshovden 6SFO-leder Pavel Navratil på Lyshovden Oppveksttun er stolt over alle SFO-elevene som deltar på basket i SFO-tiden.
men også elever som ikke benytter SFO er med og i neste hjemmekamp for BLNO-laget er elever og foreldre invitert for å overvære kamp og få overrakt hver sin ball.
Søndag 6. desember kl.15 i Fyllingsdalshallen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje