mandag, mai 20, 2024

Julian Hasti er klar for mer neste sesong

Bare tre norske basketlag med medaljer denne sesongen bryr ikke Julian Hasti seg om der han sitter på trappen sin i Sollien med utsikt over hele Bergensdalen. 28 åringen har mange år bak seg i basket fra starten i Hop.
Etter det er det blitt kamper for 3B og Gimle før det ble Fyllingen.
Tidsklemmen har gjort sitt til at jobb og barn har kommet først,men det stopper ikke Julian i å se framover mot neste sesong etter sin første medalje i BLNO sammenheng.Det hjelper å ha en støttende livsledsager når det skal trenes og spilles.

Vilius Sumskis, Magne Fivelstad ,Christian Skagen og Karl Otabor er i tillegg klare for spill i 20/21 med sannsynlig oppstart av BLNO første helgen i oktober.

Er August klar i Oktober sammen med broren Edvard?

August Kristiansen og lillebroren Edvard imponerte i debutsesongen. Greier de å følge opp? De rette holdningene og støtten hjemmefra er tilstede så det skal bli spennende å se hvor langt brødrene fra Sande i Sunnfjord kan komme med ekte Fjordkraft.

Fra Askøy er det en som har sneket se litt under radaren, men Eirik Sætre er klar for ny sesong selv om det vil bli nytt fokus med jobb på Sture nord i Øygarden.

Eirik Sætre-Ungt Askøyforbilde

I Canada sitter Evan Harris og kjeder seg på en kreativ måte. Han har laget sin oppsummering av sesongen sett slik ut fra eget perspektiv:

Som Evan peker på så ble avslutningen brå, men med masse gode minner fra tre år i Norge og to av de i Fyllingen hvor han også ble far. Lengter han tilbake allerede?

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje