lørdag, juli 13, 2024

Det ble et rolig basketting der fokuset var på å få ting gjort, ikke uendelige planer. Skjønt et unntak ble det da dommeruttak ble forsøkt gjort om til en verdidebatt der kvinner (kvinnekampene presisert) skulle likestilles med menn.- Menn sine kamper. En ny variant av ” Keiserens nye klær”?

Det gjør ikke NBBF. De viser med all mulig tydelighet at kvinner gis prioritet.

Til det konkrete så ville et forslag se til at de beste dommerne også skulle brukes i kvinnenes toppserie.

DK gjør en strålende jobb med å sy sammen et dommeroppsett i de nasjonale seriene uavhengig av hvilke som spiller.

De beste dommerne må settes opp i de tøffeste kampene. Uavhengig av kjønn. Den tilliten må en kunne gi komiteen som står for dette.

Å være dommer er en utakknemlig oppgave. Bård Stoller har udødliggjort det i en uttalelse i forhold til to eller tre dommere på kampene- “Hvorfor ha tre dårlige dommere når det holder med to”!?- Han om det.

Ligakampene for menn må være langt mer utfordrende å dømme. At forslaget kom fra Bergen Elite blir bare fornøyelig. En klubb med sin første målsetting om å bli best for nå kun å snakke om utvikling.
Vi lar Geir Bangstad ligge selv om han også hadde meninger om de to sakene det ble en del diskusjon rundt.

NASJONAL 1. DIVISJON NÅ  OG NIDAROS MED I ELITESERIEN FOR MENN.
Til det første var en tydelig forsamling klar for nasjonal 1. divisjon nå og den endelige teksten ble banket gjennom enstemmig.

Den andre saken ble diskutert først og het utvidelse av eliteserien for menn til 12 lag. I realiteten ble det om en skulle gi plass til Nidaros eller ikke, altså en utvidelse til 11 lag.
Og slik ble det. 70% stemte for forslaget og mange snakket godt om aktiviteten i Region Midt initiert av Nidaros eller inspirert av spillere derfra.

Så kommende sesong blir det 30 kamper i grunnserien i eliteserien for menn.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje