søndag, april 14, 2024

I kveld tjuvstarter Ammerud og Kongsberg. De fleste vil nok si at Kongsberg er favoritter her, men så er det sisteperioden til Ammerud i Tromsøhallen som det oste kvalitet av. En kvalitet de grønnkledde har vist tidligere nok til at Miners ikke skal ta noe for gitt på Apalløkken selv med reintroduksjon av en tidligere import.

Tromsø skal opp mot Fyllingen og Gimle. Først går turen til Fyllingsdalshallen en motstander Tromsø har slitt med tidligere. Fyllingen har prestert å tape for det antatt svakeste laget, Nidaros. På den andre enden av skalaen er det blitt ett poengstap mot lag nr. 1. og 2. på tabellen så det skal bli spennende å se hva de blåkledde kan få gjort mot klubben i nord som til alt overmål ble stiftet av en bergenser, Peter Nick Haakstad.
Søndag står så Gimle for tur som har fått opp dampen. Det kan bli en tøff helg på Guttan!

Lørdag møtes så Centrum og Nidaros i Opsal Arena. Nytt bunnoppgjør der Nidaros må løfte seg utallige hakk fra den begredelige innsatsen som ble vist mot Gimle. Centrum derimot var det førende laget mot Fyllingen til det gjensto en omgang der Calix Black viste laglederstorhet ved å få Johan Flaa ut av kampen og da foldet Centrum, falt sammen som et korthus.
Kan Centrum holde i fire omganger kan det bli stygge sifre.
Nidaros skal videre til byen mellom de syv fjell søndag og får det sikkert hett i møte med Frøya som ikke kan vise seg fra en så svak side som mot sterke Asker. De gule er klare favoritter her.

Asker tar imot Bærum lørdag og bør være favoritter mot sine nærmeste naboer etter det laget har vist i sine to turer til Bergen de siste to helgene.

Mandag gjør så Bærum og Ammerud opp seg mellom i en helt åpen kamp. Greier Ammerud å stoppe Stian Mjøs og elegante Anzuluni bør de kunne ta med begge poengene tilbake til Groruddalen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje