lørdag, mai 18, 2024

Torsdag var en kontrastenes dag. Først besøk på avslutningen til Idrettsskolen før det ble Regionstingdeltakelse.

August Kristiansen har ledet Idrettsskolen og fikk gleden av å dele ut medaljer til deltakerne. Med litt Bamsedrikk fra Saftsuse og besøk av Fyllingens maskot var det rett før lydmuren ble brutt og taket lettet.
Flotte tilbakemeldinger fra foresatte varmer så det blir garantert Idrettsskole igjen til høsten.

På Regionstinget var opplevelsen en helt annen. Pågående og kreative klubbledere ble prøvd stoppet av et regionsstyre som må ha misforstått sin rolle. Istedet for å lytte til klubbene og la de bestemme var det bemerkelsesverdig at regionsstyret gang etter gang samlet stemte mot forslag. Deres oppgave burde være å lytte til klubbene de skal betjene og ikke prøve å overstyre de.

På tross av regionsstyret ble et forslag fra Bønes om samarbeidslag sendt forbundet for behandling. Det blir lov å betale dommere via Vipps og rigid oppsett av årsklasser på jentesiden for de over 12 år løses opp slik at det kan bli serier for to årsklasser.
Akkurat tiltak for å øke antall jenter til basketen ble også vedtatt. Nok en gang med regionsstyret som en bremsekloss. Men det ble bevilget kr. 100.000 til klubbtiltak som skal fremme jentebasket.

Konklusjonen må bare være at regionsstyrets arbeid må bli gitt en ledelse ved neste korsvei som ikke blir å anse som bremseklosser og hinder for utvikling.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje