torsdag, juni 20, 2024

7. november

 Uønsket i BLNO av Gimle

I hallen der du kan se reklameseglene fra begge sider hengende løst fra veggen var en enda mer løs i munnen når det gjaldt Fyllingens re entre i BLNO.

Om ikke fra klubben så fra alltid frittalende Frederik Gnatt eller Lillis om vi skal bruke det uformelle kallenavnet:

 

Vi siterer Fredrik Gnatt, Gimle i BA:
Vi bør ikke ha tre bergenslag nå. Én ting er hvis Fyllingen hadde kommet opp og gjort en kjempejobb, med proffe arrangement, god jobb med rekrutteringen og så videre. Jeg er dessverre redd for at det ikke blir slik, og at Fyllingen dermed vil redusere Basketliga-produktet.
Vi i Gimle vil gjerne jobbe for å heve nivået på alle områder i ligaen, men der tror jeg ikke Fyllingen vil bidra, sier en sedvanlig åpenhjertig Gnatt.

En tur til Gimlehallen der reklamen fra taket henger og slenger vitner ikke akkurat om en klubb med struktur og orden på alt. Et bra BLNO lag har de med fire utenlandske spillere som tar mye spilletid.

Arrangementene til Fyllingen står på ingen måte tilbake for det som skjer i buehallen på Slettebakken.  Og rekruttering? Fyllingen har gratis adgang til alle under 20 år og har levert ut sesongkort til alle skoleelevene i Fyllingsdalen, over 2000 sesongkort.

Mange av Fyllingenspillerne har et godt forhold til klubben på Slettebakken. De spillende trenerne Karl Otabor og Stian Enge har spilt der, Brede Ellingsen, Marius Sumskis og Steinar Rakneberg det samme og klubbleder Stein Håkon Nes har vært daglig leder i klubben tilhørende i havforsker Wilhelm Bjerknes vei.

For øvrig en kuriositet om den tidligere TV2 ansatte som nå er trener og daglig leder i Gimle. Han er fremdeles registrert som Fyllingenmedlem!

Bergensavisen får det med seg når Gnatt åpner gapet:https://www.ba.no/sport/fyllingen-basket/basketball/full-krangel-for-lokaloppgjoret/s/5-8-684562

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje