fredag, juni 21, 2024

1.april                                                 de tre musketerer
Marius, Stein Håkon og Christoffer

I toppdivisjonen for menn er Fyllingen betegnet som overraskelseslaget. Lokale forståsegpåere dømte laget nord og ned mens ekspertisen i Oslo trodde på en 7. plass og dårligst blant bergenslagene.
Status ble 3. plass og best i by’n i seriespill og jammen kom ikke også Fyllingen lengst av bergenslagene i Sluttspillet også.
Gimle tapte sine kvartfinalekamper mot Bærum 2-0 og var ferdigspilt. Det var langt jevnere mellom Fyllingen og Frøya der en 3. kamp måtte til for å kåre en vinner.-Fyllingen vant og fikk gleden av å spille to semifinaler mot Kongsberg. Som eneste lag fra vest i semifinalene der de tre andre lagene var fra Kongsberg, Asker og Bærum.-Gjengangere i toppen av norsk basket komplettert av overraskelseslaget fra Dalen.

                                                     Hvorfor ble det slik?

Selvsagt fordi Fyllingen har hatt det 3. beste laget i BLNO, men det har fungert utenfor banen også.
Her har vi mye å takke Gunnar Gran for. Ikke bare som sponsor, men også som en tydelig veiviser. Takk Gunnar for gode råd og tydelige krav.
Spillerne og trenerne skal vi komme tilbake til seinere. De som har prestert på banen.

I sekretariatet har klubben hatt egne medlemmer deltakende og rundt arrangementene har også bare klubbmedlemmer bidratt. Ikke alle kan si det samme om sine arrangement. Veldig mange har bidratt med mye positivitet i Fyllingsdalshallen.
Christoffer Daae har vært limet i sekretariatet med ansvar for livestatsen stort sett assistert av spillere fra klubbens U17M lag og 3. divisjonslaget.
I tillegg er Christoffer med på det meste i klubben og på mange måter klubbens tenketank. Fortjent bronsemedalje til deg skaperen Christoffer.

Dugnadsinnsatsen under arrangementene har vært veldig bra og de som ikke har stilt har en kunnet telle på tre fingre på en hand totalt på de 17 serie og sluttspillkamper hjemme i Fyllingsdalshallen denne sesongen.
Ansvarlig for mye av dette og ikke minst planleggingen av arrangementene er en annen smarting selv om litt bleieskift også har tatt tid for Marius Jørgensen. Som stolt far for lille Malvin er det helt naturlig.
Marius er levende opptatt av klubbens ve og vel og med sin finslige stil er han en strålende ambassadør for klubben. Marius har unike analytiske evner og gjennomføringskraft så fortjent bronsemedalje til Marius også.

De tre musketerer kompletteres av to drevne karer i Magne Bugge og Stein Håkon Nes

Magne med en fortid i klubbarbeid i Ulset hvor han var pytt i panne. I Fyllingen har sykkelen stort sett gått av seg selv grunnet framifrå innsats fra foreldre og spiller, men et solid grep på rattet og de praktiske detaljene og forberedelsene til elitearrangementene har Magne hatt. Du fortjener en medalje du og Magne.

Så de rette personene i nøkkelrollene har gjort arrangementene lette å få til.

En skikkelig takk til Christoffer, Magne, Marius, Stein Håkon og alle andre med store og små bidrag for å til en strålende sesong.

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje