lørdag, mai 18, 2024

Ansvarlig T-skjorte
Det blir ikke mye organisert basket før sommeren med avlysning av Hansa Cup. Dumt for de mange som hadde gledet seg. Men basket skal kanskje være glade likevel for å ha en sesong som ble avbrutt da den var på hell.
I fotball som skulle starte så smått snakkes det nå lokalt om permitteringer av ansatte og økonomisk krise på topp-plan. I denne sammenhengen er basket for en mus å rekne og ikke så avhengig av sponsorkroner fra bedrifter som har mer enn nok å hamle opp med enn også å skulle betale for deltakelse i idretter som er uten aktivitet.

Høsten kan nok bli tøff for basketklubber også om man er avhengige av sponsorkroner som garantert vil være vanskelig å få tak i.
Denne hverdagen må en derfor belage seg på når basketen skal ut og gå til høsten. Klubber har heldigvis godt med tid for å unngå de store feiltrinnene. Kanskje lære litt av Bærum som seint henter inn utenlandsinnslagene?

Livet i virkelighetens Hakkebakkeskog er ingen idyll. Men heldigvis er den et halvt år til seriestart og kanskje fornuftige basketledere greier å finne de beste løsningene mot krisen vi er midt oppi nå og som garantert vil ha sine ettervirkninger resten av året og kanskje hele neste basketsesong.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje