lørdag, april 20, 2024

4.februar

Det ble ingen spennende kamp om å skryte av å være best i Dalen. Til det var Fyllingen for overlegne. Mens Bønes spilte i farten a la vals var Fyllingen til sammenlikning som å se sprintlandslaget for menn.
Bønes har flere gode spillere, men i denne kampen hang de rett og slett ikke med i svingene. Det sier litt at de faktisk var fornøyde med å tape med 30 poeng-98-68.
Denne gangen stilte ikke Olav Johnsen i sivil og satte det han er best på to ganger- 6 poeng.
Politiets lange arm i Sandane i form av Steinar Rakneberg satte 13 poeng og var i enda større grad et irritasjonsmoment for motstanderne med sine lange armer (lovens) som plukket ballene ned over hodene  på frustrerte motstandere.
Mohammed Ali bidro med kjappe bein og 7 poeng mot klubben han kom fra i høst. En rett høyre med andre ord mot de grønne menn fra Bønes.
Hassan Ali var litt mer beskjeden enn sin bror i poengprotokollen og greidde til alt overmål å bli utvist med 5 feil-ett mer enn han hadde i poengprotokollen.
Tim Eskestrand kom også fra de grønne menn på Bønes og var snill mot sin gamle klubb med bare 9 poeng.
Brede Ellingsen hopper og spretter og fikk 8 poeng i den korte tiden han spilte. Slik går det når en kommer seint og likner en geriljakriger !
Nikola Blatancic kom fra Frøya før sesongen og lader opp til kampene mot B-laget deres. I dag ble det 12 poeng.
Magnus Elgmork hadde flest fans på tribunen, men hadde svidd av mye krutt rett før kampen i lagledelse av U16 laget til Fyllingen. Det ble med 9 poeng.
Den ene treneren manglet, men Stian Enge satte 15 poeng.
Toppscorer ble Marius Šumskis med 19 poeng. Litaueren som har spilt profesjonelt på nivå 2 i Spania koser seg i Fyllingen og gøyere skal det bli.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje