lørdag, mai 18, 2024

2.februar

Fyllingen 123 Ammerud 65
28-10, 38-14, 27-21,30-20
110 tilskuere
Ammerud har en lang historie i BLNO, men kampen i kveld vil ikke gå inn i historiebøkene som noe å skryte av. Kveldens motstander virket rusten og uinteressert og det ble tilslutt stygge sifre i Fyllingsdalshallen.
Fyllingen har faktisk gitt Ammerud de to største tapene i denne sesongs BLNO.

Og med oppgjør mot Centrum hjemme og borte og Ammerud borte før serien avsluttes hjemme mot Kongsberg bør alt ligge til rette for en 3. plass i serien.
For de nærmeste konkurrentene Gimle, Bærum og Frøya har langt tøffere serieavslutning enn Fyllingen.
Gimle har både Kongsberg og Bærum borte samt Asker og Frøya hjemme. Bærum har to oppgjør mot Asker samt Gimle mens stakkars Frøya har Asker, Gimle og Kongsberg igjen.
Ser vi for oss Fyllingen- Frøya i kvartfinalen i Sluttspillet eller Gimle som har det tøffeste programmet igjen? Eller Bærum. Den 25. februar vet vi det.

Etter operasjon og rehabilitering var det hjemmedebut denne sesongen for Marius Šumskis som viste spilleglede og prov på hvorfor han er den spilleren i BLNO som har spilt på høyest nivå av spillerne i den norske serien. Hans tid i Tenerife på nivå 2 i den spanske ligaen rager høyt. Vi har fått en enorm forsterkning i innspurten og før Sluttspillet i nettopp 202 høye Marius Šumskis.

Tavario Miller tok godt for seg av poeng og endte på 26, Ognjen Nisavic sluttet på 22, Marius Šumskis med 19, Vilius Šumskis med 16, Fredrik Bang- Andreasen 10, Brede Ellingsen og Olav Johnsen med 7 hver, Nikola Blatancic 5,Espen Markhus og Vilandas Butkevicius 4 hver, Magnus Elgmork 2 og Karl Otabor ett poeng.-83 av 125 poeng scoret av Fyllingens fem utenlandske spillere!

VI E SÅ GOD AT DET GÅR NESTEN IKKJE AN!- Fyllingen !

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje