lørdag, april 20, 2024

Terrell Brown og Isaac Likekele på et annet nivå enn sine motstandere

Fyllingen 95 Kongsberg 72
(17-19,28-20, 32-16,18-17)
BLNO for menn
Fyllingsdalshallen
114 tilskuere
Poengplukkere; Terrell Brown 27, Isaac Likekele 27,Eric Etienne Fongué 14, Nikolas Kvåle Skouen 12,  Haji Jawara 8, Edvard Aamodt Kristiansen 5,Ivars Zvigurs 2,

Lokomotivet i norsk basket har tøffet sakte ut fra stasjonen denne sesongen før Kongsberg fikk dampen opp, før det ble stopp igjen i Fyllingsdalshallen.

Seire for Fyllingen mot Oppsal, Frøya og Kongsberg denne uken har gjort uken til Calix Black uken, noe langt mer enn Black Friday og Black Week,handlefesten til handelsstanden.
Dagens kamp ble nok en maktdemonstrasjon av Fyllingen mot en tøff motstander.

Kun Frøya av herrelagene i de landsomfattende seriene som ikke var i aktivitet denne helgen. Lite elitepreg av Bergen Elites elitelag for menn som tapte for Tromsøs U19 lag og står uten poeng så langt.
Litt bedre med Ulrikens lag i 1. divisjon mens naboene på Slettebakken fikk Kongsberg på besøk i en skikkelig batalje lagene mellom.Tett til siste sekund, men dessverre tap for Gimle.

Men Fyllingen flyr videre og nå venter et knalltøft oppgjør mot Gimle på Slettebakken om 10 dager, for kommende helg er viet til U16 og U19 kvalik med masse kamper i Fyllingsdalshallen og Frøya Arena,Bønes Arena .

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje