fredag, juni 21, 2024

Fem kamper med klare favoritter?

Vil Jasin Akil til venstre bli en joker for Fyllingen søndag?

Det begynner lørdag med Centrum-Tromsø og Asker-Nidaros samt Ammeruds Bergenstur som starter i Gimlehallen før oppgjørene Kongsberg-Nidaros og Fyllingen-Ammerud gjør opp seg imellom søndag.
Centrum var nære poeng i Tromsø og kan overraske igjen om de greier å utnytte Tromsøs svakheter slik Frøya gjorde sist helg.
Asker-Nidaros er viktig for begge lag. Asker er håpløst sist, men er ikke håpløst dårlige og kan ta denne.
Nidaros på sin side overrasket ved å slå Bærum hjemme og holde godt følge med Fyllingen. De to siste på henholdsvis 2. og 3. plass.
Det viser at BLNO denne sesongen består av 10 konkurransedyktige lag. Ammerud vant en tett kamp mot Asker igår og har planer om å ta poeng i Bergen denne helgen. Den dagen Ammerud greier å holde sitt høye nivå en hel kamp kan de slå hvem som helst. Uansett er det stas å se laget spille når Bonhomme og Oroakafor  spiller opp. Gimle begynner å få flere kampklare og det skal bli spennende å se hvordan det slår ut.
Taper Centrum vil et av lagene under komme to poeng nærmere.Det kan fort bli Nidaros som klatrer opp a poeng med Centrum.Hvis ikke vil Asker seier sørge for flere muligheter i bunnen framover med et Asker med blod på tann i jakten på flere poeng.
Vi tipper Gimle vinner mot Ammerud og da må Groruddalens stolthet satse på poeng med hjem fra Fyllingsdalshallen.
I Kongsberg skjer det ikke noe jordskjelv og tapre trøndere får ingenting med seg derfra.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje