søndag, april 14, 2024
Evert Dahlberg (til venstre) og Robin Øksengård (til høyre)

Høyt henger også basketkurvene og de med noen centimetre ekstra har noen fordeler med å nå opp til de.
Ikke 14 enda, men omtalt på en strålende måte på hjemmesiden til Gimle. Da må det kunne følges opp også av klubben de er medlemmer i!
Så da var det bare å sette ned noen ord om Robin.for han har spilt noen år i Fyllingen arvelig belastet som han er etter moren Monica som kan sin basket etter å ha utøvet den med stort hell i den første basketklubben i Fyllingsdalen-Lynghaug BK.

Hun var usikker på for fire år siden da Robin begynte om basket ville være noe for ham da han hadde prøvd annet og gitt seg ganske tidlig. Den usikkerheten er nå feid bort for er det noe en kan være sikker på så er det å treffe Robin nær en basketkurv! Knut Stølås er lærer på Sælen skole og har med stolt røst flere ganger snakket om hvor ivrige, iherdige og ikke minst flinke flere av hans elever er blitt når det gjelder basketspill. Så har da også skolen hans en flott basketbane utendørs som brukes flittig.
Det skal bli spennende å følge Robins basketferd videre.

Evert Dahlberg er også en en finner i de øvre skylag, men basketkarrieren hans er betydelig kortere enn Robins. Så der Evert selv ikke ville si så mye så da ble det noen ord med moren!
Anita Topdal ble oppriktig glad da vi fortalte om artikkelen på Gimle.no og sier at Evert synes det er stas å spille med venner og at dette er hans andre sesong med basket. Før det var det som for mange andre fotball i 7 år.
Det blir mer scoringer i basket og det liker Evert å være med på.
Klubbens dyktige trener Manel Ceperuelo benytter begge på U15 laget da de bringer med seg ekstra høyde og er det noe Evert liker så er det å kunne få trene mer.

https://www.gimle.no/nyheter/gimleguttene-vant-thriller-mot-fyllingen

Det skal bli spennende å følge Evert og Robin videre. De synes det er stas å følge klubbens elitelag fra sidelinje.
Kanskje vi får se de der om noen år?

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje