fredag, juni 21, 2024

1. februar
Frøya B 49  Fyllingen 84 (15-25, 8-14, 18-27, 8-28)

Februar kunne ikke begynt bedre for Fyllingens del.

Seier mot Frøya B. Herlig med revansje for tapet i sesongens første kamp der seieren kom helt på tampen for Frøyas benk i BLNO.
Denne gang var det aldri tvil med 49-84 seier og seier i 6. kamp på rad.
Alle 10 Fyllingenspillerne fikk spille og sette poeng og ekstra gledelig med nykommerne Haavard Christie som satte 5 mens Kristian Albrektsen var noe mer ubeskjeden med 11.
Resten bidro på følgende måte:
Frederik Lelles Gnatt 2, Trond Rogelio Hallen 2, Toan Nguyen 5, Karl Otabor 5, David Hammer 10, Jan Terje Ree 10, Fredrik Skreden Andersen 11 og Stain Enge 21 poeng.

Frøyas lagleder Ali Ouakkaha klaget på helbanepress fra Fyllingens side.

Skal vi minne om at dette er nest øverste nivå i seniorsammenheng og ikke U17 for menn der Fyllingens nybegynnere faktisk har opplevd dette med helbanepress mot usympatiske Frøyaleder Terje Osland og tapt med 115 og 140 poeng.
Den selvsamme Osland sto fram i BA i går og hang ut en av sitt lags spillere for ikke å ha betalt sin lisens og med det sørget for at Frøya nok får annullert to seire i denne sesongens BLNO. Snakk om ansvarsfraskrivelse !
Kontroll av betalt lisens er og blir klubbenes ansvar samme hva en sier og uansett hvor ufattelig trist dette må oppleves.

I Fyllingen feirer vi seieren med glede og tabelltopp enn så lenge.

Neste stopp blir Florø for Fyllingen med kamp mot Eikefjord og nærmere bekjentskap med Kinn Bryggeri. Litt lokal kultur må en jo få med seg når en er ute og reiser !

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje