mandag, mai 20, 2024

EN NY VRI PÅ MAD DOGS AND ENGLISHMEN

I Storbritannia kjører de på med kamper.Hvorfor? Det politiske vedtaket gjort av regjeringen sier at avlysning eller utsettelse av sportsarrangement/fotball ikke er måten å sloss mot COVID-19 viruset.
Briter er blitt raljert med gjennom den lyriske betraktningen « Mad dogs and englishmen go out in the midday sun» Vil de bli det igjen med dette store avviket?
Bilderesultater for bilde av mad dogs and englishmenLøsningen til venstre?

Artisten Joe Cocker udødliggjorde dette at engelskmenn gikk ut i steikende solskinn og høy varme uten å bry seg noe om det. Med heteslag og sterk solbrenthet som konsekvens.
Noel Coward laget opprinnelig tekstene til fire tematiske sanger om dette i 1931 før altså en nærmere oss i tid (Joe Cocker i 1970) dro dette videre med sin tåkelur av en stemme. Holdningen og bildet skulle passe godt til situasjonen i dag der britene bare kjører på med store stevner i fotball med masse tilskuere mens resten av idrettsverden har stoppet opp.

Premier League og The Football League  begrunnet opprinnelig avgjørelsen med gi grønt lys til helgens oppgjør med at britiske myndigheter hittil ikke har anbefalt å utsette eller avlyse kamper.

Storbritannias statsminister Boris Johnson, som har fått kritikk for ikke å ta spredningen av koronaviruset på alvor, har uttalt at det foreløpig ikke vil bli innført forbud mot idrettsarrangementer slik det er gjort i Norge.

– Vi følger vitenskapen, og for øyeblikket et det ingen medisinske grunner til å forby slike arrangementer. Situasjonen blir vurdert fortløpende, men det er veldig viktig at timingen blir riktig hvis vi skal gjøre drastiske tiltak, sa Johnson fra Downing Street i London torsdag ettermiddag.

Så vet vi det! Bra Boris Johnson ikke leder norsk idrett?

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje