fredag, juni 21, 2024

Ikke langt fra asfaltjungelen i hjertet av Fyllingsdalen med drosjeholdeplass, bussterminaler og Bybaneendestopp som noen av fasilitetene, finner en stillheten i nær urørt natur.
Ikke alle naboene vil være enig da en lokal entrepenør har fått tyn for
å ha laget en del støy. Men nå er det stillheten som rår selv om det bor mange mennesker i Tjernet og Ørnahaugen Borettslag og flere kommer
til når Knutsenkvartalet er ferdig. Det siste er 150 leiligheter som etableres
der Foto-Knutsen hadde sin aktivitet og flere leiligheter kan komme.

Hva gjør så Fyllingen-trener i området med en minigraver i idyllen?

Sentralt, men likevel litt uveisomt turterreng som nå Fyllingsdalen Frivillighetssentral og Fyllingen BBK i samarbeid skal få utstyrt med trapper, klopper og grusete stier. Både til rekreasjon og ikke minst for å forkorte veien fra Barlien til det sentrale Fyllingsdalen, Rema, hallen og Oasen.

Vi er i gang sier Aleksander stolt og ser ut over grusgangen fra Tjernet mot Knutsenkvartalet som vil gjøre stien til en snarvei til Fyllingsdalens herligheter-Rema, Oasen blir bare noen minutter unna.
Skummelt underlag fikk graveren til å velte, men Aleksander har ordnet større fisk enn dette.

12 meter på det dypeste er myrområdet mellom Tjernet i Barlien og rundkjøringen inn til Spelhaugen så litt grus på toppen blir som å pisse i buksen for å holde varmen- grusen varer nok ikke lenge før den er sunket i jorden…….

Aleks ikke tapt bak en vogn! Det gikk bra.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje