mandag, mai 20, 2024

2.november

Nikola Blatancic har tatt turen tilbake til Fyllingsdalshallen og gleder seg til nok en sesong i blå drakt.
24 åringen valgte etter to suksessrike sesonger i Fyllingen å vende tilbake til klubben han kom fra før han meldte seg til tjeneste i Fyllingsdalen.
Nikolas eventyr i Frøya denne gang ble av kort varighet selv om forhåpningene fra klubb og spiller nok var store da han signerte for gjengen fra Melkeren i juni.
Den gang ble det slått på stortrommen fra Frøya slik:

Nikola Blatancic er klar for Frøya! 23 åringen vender hjem igjen etter noen sesonger hos naboen i dalen. Han har signert en 1 års kontrakt med opsjon på ytterligere 1 år.
Den 195cm høye guarden snittet på 11.1 poeng og dro ned 4.6 returer pr kamp for bronselaget i fjorårets grunnserie. Han har allerede tre sesonger bak seg i den gule drakten og kommer tilbake som en solid og etablert BLNO spiller.
Vi er svært glad for å ha Nikola tilbake, og vi gleder oss til sesongen!

Nå er Fyllingen glade for å få ham tilbake selv om han ikke gir seg helt i Frøya. For på Melkeplassen skal han fortsatt trene og laglede klubbens U19 lag for menn og nettopp det kan være greitt å vise at det går an å bidra både i Frøya og Fyllingen. Og de menneskelige egenskapene har nettopp Nikola og det er bra. For det har alt for lenge vært for mye ondt blod mellom klubbene som har uendelig lange tre kilometre mellom seg eller the big divide-det store skillet.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje