fredag, juni 21, 2024

Eller historien om en hjemvendt sønn og hans to våpendragere?

August Kristiansen er tilbake i Fyllingen etter en periode med utdanning i Kristiansand. Med seg har han to spillere, Flemming Ravndal og Jacob Røysland. Den siste benektet sterkt å ha noen familiære forbindelser med en av Norges mest fargerike politikere med samme etternavn, Bernt Røysland. Og bra kan det være-amen.
Jacob kommer fra spill i Ullern, men er sørlending og stolt av det!

Jacob har sin unge alder til tross også fått prøve basket i Kongsberg.
Coach Calix Black har latt seg imponere av denne atypiske basketballspilleren som kommer til Bergen for å spille basket og jobbe.

Flemming Ravndal har også tatt turen til Bergen fra Kristiansand. Men hans 194 centimeter kommer opprinnelig fra Sandnes og han var klar på at det stemte med familiære forbindelser med Europas sterkeste mann så lenge han levde, Torkel Ravndal. Sistnevnte var en skikkelig villmann og det rake motstykket til behagelig resonnerende Flemming som til alt overmål har hatt trenerlegenden Thomas Rangen som trener i ungdomsårene.

Fyllingens klubbleder påstår han er i familie med Torkel Ravndal og med det Flemming.

Vi ønsker de to sistnevnte velkommen til Fyllingen og August velkommen tilbake. Vi husker enda hans gjennombruddssesong som var helt fantastisk.
Måtte det fortsette!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje