lørdag, mai 18, 2024

Vi har spurt Fyllingens tidligere (og kommende ?) BLNO spiller Karl Otabor om hva vi kan forvente av Bærum i de kommende kampene. En sjetteplass i seriespill har endt med finaleplass i kampen om Kongepokalen og som laget nå er kun tre seire fra å vinne. Karl tok utfordringen og beskriver vår motstander slik:

Stian Mjøs (avbildet over med Karl i bakgrunnen): Lagets kaptein og kontinuitetsbærer. Stian er definisjonen av en finessespiller med et repertoar man sjeldent har sett maken til i BLNO. Med et farlig skudd og øye for medspillerne sine vil han kunne bli den som får mest oppmerksomhet defensivt.

Sjur Dyb Berg: En ny kontinuitetsbærer for Bærum er en spiller som henter mye ved hjelp av sin gode fysikk og arbeidsvilje. Han vil nok kunne by på utfordringer for Fyllingens store spillere, men vil han kunne slite ut: Haji, Ivars og Peter?

Oskar Hellebust: en ung og spennende guard som tidvis skyter veldig bra og kan angripe spillere 1-1 med hurtigheten sin. En spennende spiller for fremtiden og den ligger der for 17 åringen.

Ludvik Bergseng: Med sin lange kropp og gode skudd blir det spennende å se hva han vil kunne bidra med i en finaleserie mot Fyllingen. Også en veldig spennende ung spiller som vi håper får en lys fremtid.

Fredrik Kleivdal: En ung atletisk spiller som griper mulighetene når han får dem. Som de fleste Bærum-spillerne en habil skytter.

 Osseynou Mbow: En atletisk spiller som har er høyere nivå inne enn hva vi har sett i flere kamper. Vi håper han ikke får utløp for sitt potensiale mot oss.

Aksel Borg: Enda et ungt og langstrakt talent (206) med et godt hode for spillet.

Trener Mathias Eckhoff: Muligens landets beste taktiker? Noen vil kanskje kalle han Jesus når man ser på hvordan han har jobbet med denne unge gruppen. Vann til vin osv… En mann med mange talenter og et eksplosivt temperament. Til tross for sine ferdigheter som trener tror vi at denne utfordringen blir for stor. Vi ønsker Bærum velkommen til Dalen og gleder oss til oppgjørene.

I Fyllingsdalshallen er prisene kr.100 for voksne og kr.50 for de under 20 år.
Medlemmer gratis.
Betaling kan skje til 46535300 eller 579220

Salget har begynt……..

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje