mandag, juli 15, 2024

Asker og Ammerud tjuvstartet i kveld med seier til de utenomjordiske. Med det har Asker heng på en topp fem plass mens Ammerud skuffende nok må tenke sluttspillplass. Lørdag spilles det kun en kamp i herrenes BLNO når Frøya gjester Vulkanhallen og møter et Centrum som står med bare tap så langt. Frøya har hatt en egen evne til å vinne jevne kamper og selv om centrum bare står med tap har laget stort sett gitt motstanderne tøff kamp i de fleste kampene. Men alt annet enn borteseier her vil overraske.
Frøya tar så turen til Kongsberg søndag i en desidert toppkamp. Sist lagene møttes sovnet Frøya de siste minuttene og tapte knepent. Greier Bård Stoller å gjøre noe med det mot klubben han hadde så stor suksess med?
Spennende uansett mellom lagene som har henholdsvis ett og to tap så langt.
Bærum skal til Tromsø og bør være favoritter mot hjemmelaget mens Ammerud bør kunne hamle opp med Nidaros i Trondheim.
Hvor kommer så overraskelsen for ingenting er gitt i BLNO for menn denne sesongen med mange jevne lag. Tirsdag den 15. desember er det lokaloppgjør mellom Ammerud og Centrum. Dagen etter mellom Gimle og Fyllingen mens det hele avsluttes før jul med et oppgjør mellom Kongsberg og Bærum torsdag den 17. desember. Tre hjemmeseire eller skal et Fyllingen i dytten greie å hevne et poengstapet mot Gimle fra tidligere i sesongen og på samme måte for Bærum å slå tilbake i Kongsberg der det ikke gikk bra i sist besøk.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje