lørdag, mai 18, 2024

Stian Mjøs har vært med på mye og er en vinnerskalle av de sjeldne FOTO: ERIK B. BERGLUND

Når det blåses til start torsdag kl.1830 i Fyllingsdalshallen i første finalekamp så er det de beste som skal utfolde seg, eller CREME DE LA CREME som en herværende artist og forhenværende basketballspiller synger.

Bærum og Fyllingen vant sine respektive stammekriger mot henholdsvis Kongsberg og Gimle så nå står det igjen en klassisk øst mot vest batalje.
Bærum er den mest folkerike kommunen uten bystatus og med sine 130.000 innbyggere et pulserende sentrum for både basket og næringsliv.
Oljen og gassen som pumpes opp utenfor vår stuedør i vest har en plassert hovedsetet for i Bærum. Litt mer merksnodig er også at flere og flere på den kanten tar etter skarre r’en vår og til alt overmål har Bærum en ekte bergenstøs som leder. Ikke et ondt ord om Hege Rokne annet enn ” Kom hem! (skriver han som har østlandsaner)”
.

Politikk og polemikk får ligge for nå skal kampen om kongepokalen avgjøres. Mens Bærum har et pur ungt norsk lag, stiller Fyllingen med erfaring og klasseimporter.
Vi kommer med en presentasjon av kamphanene før torsdag av en som kjenner begge lag og trenere godt.

Gårsdagens fotballkamp mellom øst og vest i Bergen fortalte kun en ting- en kamp vinnes ikke uten at det ligger oppofrelse bak.

BERGEN BY STOLT OG KRY!

I Fyllingsdalshallen er prisene kr.100 for voksne og kr.50 for de under 20 år.
Medlemmer gratis.
Betaling kan skje til 46535300 eller 579220

Salget har begynt……..

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje