lørdag, mai 18, 2024

12. august

015

 

 

 

 

 

Lee Erisman blir godt tatt imot av Christian Grevstad, trener for Fyllingens 1.divisjon menn lag

 

Mens de fleste lagene først starter trening neste uke tyvstartet seniorlaget i 1.divisjon allerede i går i Haukelandshallen.Christian Grevstad kunne ønske en kanadisk student velkommen på første trening hvor det var god stemning, masse latter og ditto handtrykk. Med unntak av Karl Otabor som denne uken har ansvar for en del studenter og festligheter var de der alle nysigneringene. Ikke akkurat liten denne Jonas Solbakken som har herjet i de øverste divisjonene for Askøy og Ulriken mens det var hyggelig å få et gjensyn med Fredrik Andersen etter et år i Hop. Gernot Helland og Eirik Skeie ble også godt mottatt.
Air Canada eller Lee Erisman kommer fra Calgary, Alberta vest i Canada og han er kommet til Bergen for å studere geologi.
Om det har så mye med olje å gjøre vites ikke, men han er stolt av å ha funnet en tann etter en Tyrannosaurus Rex, verdens største og farligste rovdyr da det levde.

Noen ord om Canada
40 millioner innbyggere med styresett og kultur som om det skulle vært et nordisk land med gode sosiale ordninger. Del i det britiske samveldet og med en sterk fransk kultur i øst, i Quebec.

Om basketball og Air Canada
Sporten er populær og et av NBA-lagene kommer fra Toronto selv om det har vært et til. Ishockey reknes som nasjonalsporten, men basket er voksende i antall og Lee spilte for et av de beste lagene  i Alberta.
22 åringen har spilt basket i 10 år og vektlegger sine norske røtter der Karmøy står sentralt.
Med familie der både på Stol, Vedavåg,Sevlandsvik og Åkrahamn kan nok Siver Stendahl eller Air Karmøy som han også ynder å kalles grave litt i familietreet til Lee og sitt eget. Kanskje de er i familie ?
Uansett ønsker vi Lee velkommen og håper trivselen på lesesalen og på parketten vil gjøre bergensoppholdet til et flott minne når den tid kommer.

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje