mandag, juli 15, 2024

Etter vanvittig mange hjemmekamper på rad er det klart for reising.

Første stopp er Slettebakken og nytt drabantby derby allerede onsdag.
Slettebakken var den første og Fyllingsdalen den andre bydelen Bergen kommune etablerte på 60 tallet før Loddiken og Åsane.
Slettebakken og Gimlehallen er ikke verdens lengste tur, men den kan bli lang tilbake om topplaget med færrest tap lever opp til det de har prestert så langt denne sesongen.

Frøya med 14 seire og 3 tap er foran Gimle som har 12 seire og 2 tap. Fyllingen med 11 seire og 4 tap er på 3. plass og for spennings del vil nok en borteseier onsdag være å foretrekke.

He,he den var god! Fyllingen ønsker selvsagt å vinne og med ni seire de siste ni kampene burde det være sjanser for den tiende i Gimledomen onsdag.

Det eneste oppgjøret lagene mellom endte med en knapp Gimleseier. Den gang røk Ljubomir Campara ut etter en og en halv omgang på to tullete tekniske feil og selv uten den høye serberen var det helt jevnt til noen sekunder igjen.
Gimle har skadeproblemer og Fyllingen ikke bare i dytten, men flinke til å avgjøre kamper. En skulle trodd at det bibelske gjennoppstandelses fenomenet var en del av den mentale treningen Calix Black bedriver.
Utsolgt Gimledom onsdag så da blir TV2 PLAY stedet å nyte spenningen!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje