lørdag, mai 18, 2024
Skouen Nikolas
Klar for Fyllingen

Nikolas Kvåle Skouen vender tilbake til Bergen og skal spille i blått kommende sesong.
En fornøyd trener Calix Black og spilleren selv har bekreftet dette og begge ser fram til å skulle arbeide sammen i Fyllingen.
De fleste vet det meste om Nikolas, bergenser god som noen med steg hele tiden for å bedre basketferdighetene sine.
31 åringen har hatt en begivenhetsrik karriere så langt med blant annet spill for byens to andre BLNO lag også. Men som for mange andre startet det i Ulriken sammen med en fin vennegjeng som har oppnådd mye i basketsammenheng. Arne Ingebrigtsen og Karl Otabor er bare to han har opplevd mye med og nettopp Karl ønsker sin barndomsvenn velkommen til de blå i Fyllingsdalen.
Nikolas skulle egentlig gått på sin 3. sesong i Kongsberg, men derfra ble han ønsket lykke til tilbake til fødebyen da det var klart at det måtte bli slik.
Og Kongsberg-treneren får ikke fullrost Nikolas nok som spiller og som menneske, noe flere kan skrive under på.
Høyt ambisjonsnivå og krevende mye av seg selv og omgivelsene for å nå målene.

Han fikk med seg to sesonger i Gimle mellom 2007-2009 før turen gikk til highschool og annerkjente Pepperdine for spill i NCAA fram til sommeren 2014.
Derfra og til han var tilbake for spill i Frøya i 2017-18 sesongen var han innom tysk basket og fikk prøve seg i to sesonger i spansk basket.
Etter en sesong på Melkeplassen bar det til Slovakia i en sesong før de ble retur til Norge og Kongsberg der han med unntak av første del av den nettopp avsluttete sesongen har spilt.
En halv sesong i det danske topplaget Bakken Bears ble bare et intermezzo og nå er det Fyllingen som gjelder.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje